HondenPage baasje EA.van Duijn

Over EA.van Duijn

Goedendag,zelf heb ik 3 honden,waarvan 2 uit het asiel.De oudste hond is 13 jaar,altijd goed gezond geweest,maar laatste half jaar gaat het niet zo goed.
Begon met droge hoest,met braakneigingen.
Dierenarts zei,stress kuchje,maar bleef aanhouden.Toen werd er gezegd kennelhoest,en werd daarvoor ook behandeld.Antibotica en hoestdrank.Toen de kuur afgelopen was begon het hoesten opnieuw.Weer zo,n zelfde kuur gehad,maar weer hetzelfde.Ik vertrouwde het niet dat het kennelhoest was,mijn honden zitten samen bijelkaar,en die andere 2 hadden nergens last van.Toen zei de dierenarts dat de hond een lekkende hartklep had,en slikt sindsdien harttabletten.Hij had ook vocht bij de longen,en kreeg plastabletten,die slikt hij nu al 3 weken,maar helpt niets.Het hoesten maakt dat mijn hond nergens zin meer in heeft,terwijl hij altijd zeer actief was.Door het hoesten doet zijn hele lijf zeer,zo erg dat hij geen stap meer verzette,weer naar de dierenarts die constateerde een nekhernia,spuit gehad,hoesten blijft.
Heb op eigen initatief longfoto,s laten maken,was alleen op te zien dat hij een vergroot hart heeft,ik weet het niet meer nu.
Wie kan mij en de hond helpen ???

vr gr EA van Duijn

Krabbels aan EA.van Duijn

honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef om 27 september om 22:44
Wat een leuke wheaten!! Jouw wheaten kan net zo aandoenlijk kijken als die van ons! Haha! Liefs!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

EA.van Duijn heeft 5 ontvangen.

Berichten en online status
EA.van Duijn was voor het laatst online 12 jaar, 1 weken, 2 dagen, 53 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^